ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΕΔΡΑ: ΑΘΗΝΑ

Ει βούλει καλώς ακούειν, μάθε καλώς λέγειν, μαθών δε καλώς λέγειν, πειρώ καλώς πράττειν, και ούτω καρπώση το καλώς ακούειν. (Επίκτητος)

(Αν θέλεις να σε επαινούν, μάθε πρώτα να λες καλά λόγια, και αφού μάθεις να λες καλά λόγια, να κάνεις καλές πράξεις, και τότε θα ακούς καλά λόγια για εσένα).

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Έως τις 26 Αυγούστου συνεχίζεται το 9o Greek Gastronomy Festival του Porto Carras Grand Resort


Αποτέλεσμα εικόνας για Έως τις 26 Αυγούστου συνεχίζεται το 9o Greek Gastronomy Festival του Porto Carras Grand Resort


Για 4η συνεχή χρονιά, το Porto Carras Grand Resort μετατρέπει τη Σιθωνία στον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό του καλοκαιριού. Από τις 17 Ιουνίου ως τις 26 Αυγούστου 2017 διάσημοι chef, βάζουν την προσωπική τους πινελιά, δημιουργώντας μοναδικά εδέσματα από εκλεκτά τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής και ειδικότερα του Πόρτο Καρράς. Πρώτη ύλη αποτελούν τα προϊόντα που παράγει το Κτήμα Πόρτο Καρράς και συνοδεύονται από τα κρασιώά του κτήματος. Επίσης, καθημερινά στο News Café Restaurant προσφέρεται επιλογή πιάτων μενού, που δημιουργήθηκαν από τον διάσημο Γάλλο γαστρονομίας και τεχνογνωσίας Michel Roth, κάτοχο των τίτλων Meilleur Ouvrier de France, Bocuse d’Or, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin.  

Με βάση το σταθερό στόχο να εμπλουτισθεί το τουριστικό τρίπτυχο “φύση, θάλασσα και ήλιος” αυτήν τη χρονιά, το Porto Carras Greek Gastronomy Festival γίνεται ακόμη πιο ανάλαφρο και ανοιχτό. Ο Ιερομόναχος του Αγίου Όρους Πατέρας Επιφάνειος, με τη μοναδική του μοναστηριακή κουζίνα, συνθέτοντας μοναδικές δημιουργίες με αυθεντικές αγιορείτικες συνταγές, μάγεψε τους επισκέπτες του Pefko Al Fresco στην 9η βραδιά Ελληνικής Γαστρονομίας.

Τη “σκυτάλη” των επικούρειων δείπνων παίρνει ο δημιουργικός σεφ κ. Ανδρέας Κλαυδιανός, ενώ το Γαστρονομικό Φεστιβάλ θα κλείσει στο τέλος του καλοκαιριού με τον σεφ κ. Στέφανο Διαμαντόπουλο, που, όπως και πολλοί άλλοι κορυφαίοι βραβευμένοι Έλληνες σεφ και προσωπικότητες της ελληνικής γαστρονομίας, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.